Ser innehållet felaktigt ut?
Läs mailet i din webbläsare

INTRODUKTION AV VÅRT NYA NYHETSBREV
Välkomna att ta del av vårt första nyhetsbrev i ett nytt format. Tanken är att vi regelbundet ska informera våra kunder om vad som händer i vår verksamhet och i vår omvärld. Vi vill veta vad ni tycker, så kom gärna med synpunker om hur vi kan utveckla detta forum ytterligare.

 

LÄGET I GÖTEBORG
Det är fortfarande turbulent i terminalen i Göteborg, vilket tyvärr ofta orsakar förseningar i logistikkedjan.
Det råder övertidsblockad på terminalen fr o m den 13 mars kl 1600 t o m den 30 april kl 2400. Det innebär en reducering av terminalens kapacitet på ca 70-80%. Därutöver har det lagts ett varsel om en sympatistrejk för spanska hamnarbetare mellan kl 12-14 den 23 mars med total arbetsnedläggelse. Vi reserverar oss för samtliga extrakostnader som uppstår på grund av den utmanande situation som råder. I de fall som rederier eller andra samarbetspartners exempelvis tar ut en Gothenburg Congestion Surcharge debiterar vi våra kunder samma belopp.
Hör gärna av er till oss om det är något ni undrar över samt för att diskutera vilka möjligheter som finns för att eventuellt skeppa er last över andra hamnar i Sverige.

 

TÅGFRAKT TILL OCH FRÅN KINA
Snabbare än båt billigare än flyg. Tåg har blivit ett intressant tredje alternativ när det gäller att transportera gods från Kina till Sverige.
Läs gärna mer om fördelar med tågfrakt i vårt reportage med Stebro här.