Ser innehållet felaktigt ut?
Läs mailet i din webbläsare

God fortsättning på 2018!

Vi har ett spännande år framför oss. Ska den starka ekonomin i Sverige få fortsätta, liksom nuvarande regering detta valår? Hur många guld får vi i OS och blir det äntligen en stekhet sommar inklusive ett svenskt VM-guld i fotboll?
Hursomhelst, så ser vi på TKL fram emot ett riktigt gott samarbete tillsammans med våra kunder under 2018!

Föregående år bjöd på ökade volymer i samtliga våra segment, dvs sjö, flyg, kurir, järnväg från Kina samt bil på Europa. Stort tack för er support!
Vi hoppas att vi får ha förmånen att spinna vidare på denna trend även under 2018 där vi under februari byter adress i Jönköping och flyttar in i större lokaler.

Det kinesiska nyåret drar igång den 16 februari och som vanligt uppmanar vi er att vara ute i extra god tid med era bokningar från Asien. Vi ser redan nu ett ökat tryck och i samband med detta ser vi att priserna höjs från rederierna fr o m den 1 januari. Rederier inför en s k ’Farledsavgift’ i svenska hamnar, vilket vi behöver kompensera för. Terminalerna för både FCL och LCL passar samtidigt på att höja sina priser. På bilsidan kommer vi fr o m den 1 januari i de flesta fall att bli belastade med frakthöjningar. Både i Sverige och i Europa råder det chaufförsbrist. Med giltighet fr o m den 1 januari återkommer vi snarast med uppdaterade offerter.

Tveka inte att höra av er till oss med synpunkter samt om det är något ni funderar över!