Transport

Global logistik och smarta transporter

TKL Logistics är ett speditionsföretag med världen som spelplan. Vi har flera egna kontor i Asien och samarbetspartners i alla andra världsdelar. Allt för att kunna erbjuda de bästa transportlösningarna för våra kunder.

Container eller paket

Oavsett om du behöver frakta en hel container, LCL eller ett mindre paket snabbt, så hittar vi lösningarna för dig.
Frakter från Kina, resten av Asien, från USA, Latinamerika, Europa eller Afrika – vår kunskap och erfarenhet om global logistik är gränslös. Vi hittar rätt sjötransport, eller flyg om det ska gå snabbt. Har man bråttom men inte vill betala priset för flygfrakt har vi ett tredje alternativ när det gäller transport från Kina – Tåg, mer om det kan du läsa här. När frakt med lastbil på väg behövs, hittar vi de bästa lösningarna även där.

Flexibla lösningar

Vi har ett brett kontaktnät över hela Europa, som vi använder för att hjälpa ditt företag att hitta rätt logistiklösning. Lastbil är det vanligaste för frakter inom Europa. Är du i behov av längre transporter, hjälper vi dig med sjöfrakt. Är behovet att få fram godset snabbt, har vi bra lösningar för flygfrakt. För kunder med transportbehov från Kina erbjuder vi sedan en tid tillbaka även tågfrakt.

Båt, Flyg, Tåg eller Bil?

Våra transportsätt

Båtfrakt

Vi har djup kunskap och erfarenhet av att hitta de bästa lösningarna för sjöfrakt. Vi har elva egna kontor i Asien och samarbetspartners över hela världen. Allt för att hjälpa våra kunder med så god logistik som möjligt.

Sjöfrakt
Flygfrakt

Vid mindre försändelser blir det billigare att frakta med flyg än med båt. När godset måste komma fram snabbt är flyg också ett naturligt alternativ. Som kund till TKL får du del av våra förmånliga avtal med globala transportörer.

Flygfrakt
Tågfrakt

Tåg har kommit fram som ett tredje alternativ när det gäller godstransport från Kina. Tågfrakt är betydligt snabbare än båt och mycket mer miljövänligt än flyg. Söker man ett snabbt miljösmart transportsätt är tåg ett bra val.

Tågfrakt
Lastbilsfrakt

TKL har stor kunskap och erfarenhet av lastbilstransporter inom Europa. Vi hjälper våra kunder att hitta de bästa transportlösningarna. Vi har även egna lastbilar som kör mellan Sverige och Norge.

Lastbilsfrakt

Frågor om transportsätt? Vi hjälper dig.

victorlundgren

Victor Lundgren

+46(0)36-29 09 021
+46(0)760-52 34 40
victor@tkl.nu

Att frakta gods globalt är förenat med en del byråkrati. Vi ser till att allt fungerar som det ska
med hantering av tulldeklarationer, frakthandlingar och allt som behövs för en smidig frakthantering.

Vårt första fokus är alltid kunden. Hos TKL Logistics får du en egen kontaktperson
som du alltid kan vända dig till och som kommer att lära sig ditt företags förutsättningar.

För oss är alla kunder en VIP-kund!

TKL Logistics AB